19 september 2024

Maak uw droomkeuken waar in het Hof van Lucard

Eigenaar van een nieuwbouwwoning in het Hof van Lucard in Nieuwe Tonge? 
Bij KüchenTreff Middelharnis helpen we u graag om uw nieuwe woning compleet te maken met een keuken die perfect past bij uw wensen en de eisen van uw duurzame woning in het Hof van Lucard.

Hof van Lucard – Nieuwe Tonge

Het Hof van Lucard is een nieuwbouwproject in Nieuwe Tonge op het eiland Goeree-Overflakkee. Het project bestaat uit een kleinschalig woongebied met moderne, energiezuinige woningen, waaronder vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. 

De huizen zijn gericht op duurzaamheid en luxe, waarbij er veel aandacht is voor zowel comfort als groene omgeving. Het Hof van Lucard biedt een rustige, landelijke leefomgeving, ideaal voor gezinnen en mensen die houden van de natuur, maar toch dichtbij voorzieningen willen wonen.

Wat kan KüchenTreff Middelharnis voor u betekenen?

Als keukenspecialist kunnen wij u, als eigenaar van een woning in het Hof van Lucard, perfect ondersteunen bij de inrichting van hun nieuwe keuken. 
 

Maatwerk oplossingen

Wij kunnen keukens op maat ontwerpen, passend bij de wensen van u en uw gezin, maar ook bij de indeling van uw woning. Of u nu kiest voor een moderne, strakke keuken of een klassieke stijl, wij zorgen voor een ontwerp dat perfect aansluit bij de woning.
 

Duurzame keukens

Aangezien de woningen in het Hof van Lucard duurzaam zijn, bieden wij energiezuinige apparaten en duurzame materialen aan voor de keuken. Dit sluit goed aan bij de energiezuinige ambities van het project.

Advies op maat

Wij begeleiden kopers in het hele proces, van het kiezen van de juiste materialen en apparaten tot het optimaal benutten van de ruimte in hun keuken. Ook de inrichting van uw bijkeuken en uitbreiding naar de woonkamer kunnen wij voor u verzorgen.

Complete installatie

Naast ontwerp en advies dragen wij ook zorg voor een professionele installatie van de keuken, zodat u zorgeloos kunt genieten van hun nieuwe woning met droomkeuken.

Met onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat de nieuwe keuken een echte blikvanger wordt die voldoet aan de duurzame eisen van moderne woningen zoals die in Hof van Lucard.

Een keuken van KüchenTreff maakt uw nieuwe woning in het Hof van Lucard compleet!

Duurzame keuken met kasten op maat
Dit blogartikel delen?

In dit artikel

Kom langs en laat u inspireren

We nemen graag de tijd om u te helpen met een persoonlijk advies op maat voor uw nieuwe keuken. De koffie staat klaar!