Afspraak maken bij KüchenTreff Middelharnis

Plan direct een afspraak voor een keukenadviesgesprek

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. Boek daarom alvast jouw afspraak via onderstaand formulier op een tijdstip dat jou uitkomt. Tot dan!

juli 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Hoe werkt het?

We willen er zeker van zijn dat we alle tijd voor je kunnen nemen om uitgebreid je wensen en ideeën te bespreken. Daarom werken we met een online afsprakensysteem. Ben je aan het oriënteren en wil je graag inspiratie opdoen? Dat hoeft natuurlijk niet op afspraak. Stap gerust tijdens openingstijden binnen in de showroom. 

Kom je er niet uit of heb je vragen? Je kunt ons tijdens openingstijden altijd bellen via 0187 – 665194

Selecteer via bovenstaande kalender de dag en het tijdstip waarop je graag de showroom wilt bezoeken. Vul de korte vragenlijst en in bevestig je boeking. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak via de mail.

Ga je graag voorbereid de afspraak in? Meet de ruimte op waarin de keuken geplaatst gaat worden. Dit is een goede basis voor de 3D tekening die gemaakt wordt tijdens het adviesgesprek. Een monteur zal overigens altijd de keuken nauwkeurig inmeten voor de keuken besteld wordt.

Wat houdt zo’n adviesgesprek nu eigenlijk in? Tijdens de afspraak kun je in alle rust de keukens in de showroom bekijken en ervaren. Samen met een adviseur bespreek je jouw visie en wensen voor de keuken. Op basis hiervan en de maten van de keuken wordt een schets gemaakt die tot leven komt in een 3D tekening. 

Als je enthousiast bent geworden over de nieuwe keuken geven we je de offerte gelijk mee. Bij akkoord komt een ervaren monteur bij je thuis de keuken nauwkeurig inmeten en lopen we nogmaals door het plan. Vervolgens kan de keuken bestelt en geplaatst worden. We wensen je heel veel kookplezier in je nieuwe KüchenTreff keuken!