Over KüchenTreff Middelharnis

Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen

28 jaar geleden zette Wim Vroegindeweij zijn eerste keuken als keukenmonteur. De liefde voor keukens was geboren. “Het levert veel voordeel op voor de klant. Ik weet altijd zeker dat de keuken technisch 100% goed in elkaar zit.” En door de jarenlange ervaring in keukenwereld weet Wim precies waar hij moet zijn voor betaalbaarheid en hoogste kwaliteit: Duitse keukenmerken. “Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij KüchenTreff Middelharnis vindt je keukens voor ieder budget.”

In 2015 zette hij de stap om zijn eigen showroom te openen. Betaalbare keukens van hoge kwaliteit op Flakkee. Dat is de droom. Wim vindt het belangrijk dat de klanten zich thuis voelen als ze de keuken uitzoeken. Dat vertaalt zich naar een kleinschalige showroom waar je als klant de volle aandacht hebt van de adviseur. “Het voordeel daarvan is dat de lijnen kort zijn. Je hebt altijd maar één aanspreekpunt tijdens het hele proces.” 

"Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij KüchenTreff Middelharnis vind je keukens voor ieder budget."

Video afspelen over Afspraak in de showroom van KüchenTreff Middelharnis
Zwarte keuken met marmer in showroom KüchenTreff Middelharnis

Waarom kiezen voor KüchenTreff Middelharnis?

Wim: “Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen. Niet alleen de keuken zelf, maar ook in het hele proces van advies tot oplevering. Daarbij zijn heldere communicatie en korte lijnen belangrijk. Een open en eerlijk verhaal.” Goed advies en persoonlijk contact staan centraal. 

De keuken moet inspirerend blijven. Over 10 jaar wil je nog steeds blij zijn om in die keuken te koken en te wonen. Dat valt of staat met het ontwerp. Daarbij wordt er gekeken naar de basis: de indeling van de keuken, de verhoudingen van de werkdriehoek (spoelbak, kookplaat en koelkast), en de ruimte van de keuken. Maar ook de interieurstijl en lichtinval in de keuken zijn belangrijk. Het moet allemaal één smaakvol geheel vormen. “De wensen van de klant staan centraal. Wij vinden het leuk om out of the box te durven denken in het ontwerp. Net even iets creëren waar de klant misschien nog niet aan had gedacht.”

Een keuken kopen in huiselijke sfeer waarbij creatief ontwerp en heldere communicatie centraal staan.

Onze diensten van A tot oplevering

Wanneer je een keuken koopt bij KüchenTreff Middelharnis wordt het hele process van A tot Z verzorgt door ons. Van advies tot ontwerp, en van levering tot montage en afwerking. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor demontage en keukenrenovaties. Al eens nagedacht over een kastenwand in de woonkamer of bijkeuken met veel opbergruimte? Mogelijk kunnen we ook daarin een passende oplossing voor je bieden.

Exterieur showroom KüchenTreff Middelharnis

Kom langs en laat je inspireren

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. De koffie staat klaar!

KüchenTreff Middelharnis en Bokmerk samenwerking referentie

Naadloze achterwanden

KüchenTreff Middelharnis werkt samen met Bokmerk. Zij bieden luxe achterwanden voor keukens en badkamers die naadloos, hittebestendig, vochtbestendig, duurzaam, onderhoudsarm en 100% recyclebaar zijn. Het duurzame aluminium is voorzien van een beschermende coating die je in elke gewenste RAL-kleur kunt bestellen. Zo kun je kiezen voor een achterwand in dezelfde kleur als de keuken of woonkamermuur, of juist gaan voor een spannend contrast. Dit kan zelfs over een bestaande tegelmuur heen geplaatst worden. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het adviesgesprek.

VACATURE Keukenmonteur. Kom jij ons team versterken?