Veelgestelde vragen

Afspraken

Nee hoor, tijdens openingstijden ben je altijd welkom om de showroom te bezoeken. Ook zonder afspraak. Wij raden het wel aan om een afspraak in te plannen, zodat we zeker weten alle tijd en rust voor je kunnen hebben. Ook al ben je nog in de oriëntatiefase, schroom niet een afspraak te plannen. We kunnen samen door de showroom lopen en ter plekke alle functies en opties laten zien. 

Ja, dat kan. Via de link in de bevestigingsmail kun je jouw afspraak aanpassen. Lukt dit niet? Bel ons op 0187 – 665194 of stuur een email via info@ktmiddelharnis.nl

In principe hoef je niets voor te bereiden voor de afspraak. Het is wel aan te raden alvast de ruimte van de keuken op te meten en die maten en eventueel een schets mee te nemen naar het adviesgesprek. Zo kunnen we je nog concreter van advies voorzien. Deze gebruiken we ook als basis voor de eerste schets en 3D-tekening.

Dit is mogelijk, maar wel op afspraak. Bel ons via 0187 – 665194 om de mogelijkheden te bespreken. Op zondag zijn we gesloten voor alle afspraken.

Garantie en service

Het is belangrijk dat je zelf je apparatuur registreert bij de leverancier. KüchenTreff Middelharnis is hier niet voor verantwoordelijk. We hebben de juiste links en telefoonnummers hier voor je op een rijtje gezet.

KüchenTreff Middelharnis biedt 5 jaar garantie op het kastwerk van de keuken. Garantie op apparatuur dien je zelf aan te vragen bij de leverancier (zie Service).

Ja, wij kunnen jouw oude keuken voor je demonteren. Vraag hiernaar tijdens het adviesgesprek.

Prijzen

Een aanbetaling is niet verplicht in Nederland. We vragen je een aanbetaling te doen van 25% van de keukenprijs (exclusief montage). 

KüchenTreff Middelharnis staat voor eerlijke prijzen. Bij ons geen handjeklap of koehandel over de prijs van de keuken. Je kunt ervan uitgaan dat de prijs die op de offerte staat de eerlijke prijs is van de keuken. Hier zijn we transparant in. We bieden een ruim assortiment en prijsopties. Vraag naar de verschillende mogelijkheden per onderdeel. Wij bieden keukens voor ieder budget.

Het maken van een offerte is maatwerk. Om misverstanden over jouw wensen te voorkomen vragen we je vriendelijk naar de showroom te komen op afspraak, zodat we al jouw wensen kunnen bespreken en hier zo goed mogelijk op aan kunnen sluiten.

De keukens van KüchenTreff Middelharnis zijn maatwerk. Wij verkopen geen ‘kant en klare’ keukens. Iedere ruimte, lichtinval en persoonlijke stijl is weer anders. Samen met de adviseur stel je heel je eigen keuken samen precies zoals je ‘m zelf wilt hebben. Prijzen van keukens zijn ook sterk afhankelijk van de materialen, accessoires en apparatuur die je kiest. Hierdoor zouden prijzen op de website mogelijk een verkeerd beeld kunnen geven. Wij bieden keukens voor ieder budget. Kom gerust langs voor een adviesgesprek en vraag naar de verschillende mogelijkheden. 

Showroom

Ja, wij vervangen regelmatig de keukens uit de showroom om plaats te maken voor keukens in de nieuwste trends. Op dat moment verkopen we de keukens uit de showroom voor een mooie prijs. Vraag naar de mogelijkheden en houd onze Facebook pagina in de gaten.

Alle keukens die wij verkopen zijn maatwerk. Wij verkopen dus geen ‘kant en klare’ keukens. De afbeeldingen op de website zijn geplaatste keukens of keukens van de fabrikanten. Wij verkopen dus wel alle onderdelen van de keukens zoals ze afgebeeld zijn. Alle vrijheid dus om zelf je droomkeuken vorm te geven.

Er zijn parkeerplaatsen op en rondom het terrein aanwezig. Parkeren is gratis.

Door jarenlange ervaring in de industrie weten we dat Duitse keukens de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben. Duitse degelijkheid. Duitse prijzen. Daar voegen wij Dutch design aan toe. Wij importeren de Duitse keukens voor een goede prijs via KüchenTreff. Hierdoor ben jij verzekerd van een prachtige keuken van hoge kwaliteit voor een lage prijs, waar je niet de grens voor over hoeft. Daar heb je nog jarenlang plezier van! Lees verder >>