14 juni 2024

Northstar Waterontharder: Beter voor uw apparatuur én portemonnee

Ervaar de voordelen van kalkvrij water in uw huishouden met de efficiënte NorthStar waterontharder van Amysoft.

Deze innovatieve waterontharder beschermt uw apparatuur en leidingen tegen kalkaanslag, maar zorgt ook voor besparingen op uw energiekosten en schoonmaakmiddelen. 

Voordelen van kalkvrij water

 • Behoud van apparatuur en kranen
  Kalkvrij water voorkomt de vorming van kalkaanslag in uw apparatuur en kranen, wat resulteert in een langere levensduur van deze producten.

 • Verwijdering van Bestaande Kalkaanslag
  Binnen een redelijke termijn zal ook de bestaande kalkaanslag verdwijnen, waardoor alle oppervlakken en apparatuur weer kalkvrij worden.

 • Kalkvrije Keuken en Sanitair
  Een waterontharder voorkomt kalkaanslag in uw keuken, badkamer en sanitair, waardoor deze ruimtes makkelijker schoon te houden zijn. Dit scheelt niet alleen in de aanschaf van schoonmaakmiddel, maar ook een hoop tijd en moeite.

 • Goed voor Huid en Haar
  Het gebruik van kalkvrij water zorgt voor een zachte huid en behoudt de natuurlijke glans van uw haar, waardoor het gezond en zacht blijft aanvoelen.

Beter voor uw apparatuur én uw portemonnee.

Hoe werkt het?

De NorthStar waterontharder maakt gebruik van ionenuitwisselingstechnologie om kalk te verwijderen. In de waterontharder bevindt zich een harstank gevuld met harsbolletjes die kalk aan zich binden. Wanneer de harsbolletjes verzadigd zijn, worden ze gereinigd met zout water. Dit zout water spoelt de kalk weg en het afvalwater wordt via de afvoer naar het riool afgevoerd. Dit proces zorgt ervoor dat het drinkwater kalkvrij blijft.

Koken met ontkalkt water

Koken met ontkalkt water biedt tal van voordelen. De smaken van uw gerechten komen beter tot hun recht doordat er geen kalkresten in het water zitten die de smaak kunnen beïnvloeden. Uw keukenapparatuur, zoals waterkokers en koffiemachines, blijft langer in optimale staat omdat kalkaanslag zich niet ophoopt. Bovendien is ontkalkt water ideaal voor het zetten van thee en koffie, omdat het de pure smaak van deze dranken beter naar voren brengt.

Ontdek hoe de NorthStar waterontharder uw leven een stuk makkelijker maakt door uw keuken en badkamer kalkvrij te houden en uw huishoudelijke apparaten te beschermen.

Dit blogartikel delen?

In dit artikel

Kom langs en laat u inspireren

We nemen graag de tijd om u te helpen met een persoonlijk advies op maat voor uw nieuwe keuken. De koffie staat klaar!