5 juli 2024

Bokline | Stijlvol opbergen in de keuken

Bepaalde keukenaccessoires verdienen een prominente plek in de keuken, in plaats van verborgen te worden achter kastdeurtjes. Daarom presenteren wij de innovatieve en hoogwaardige aluminium opbergoplossing van Bokline, ontworpen om functionaliteit en esthetiek te combineren.

Opbergen aan de wand met duurzaam aluminium

De basis van Bokline bestaat uit een aluminium systeemprofiel, dat niet alleen een sterke en duurzame basis biedt, maar ook een strak design en moderne uitstraling heeft.

Wij leveren een uitgebreid assortiment aan accessoires die eenvoudig in het profiel gehangen kunnen worden, voor het ophangen van o.a. glazen, messen en keukenpapier.

Dit systeem is geschikt voor verschillende toepassingen in de keuken, maar ook in de badkamer. werkkamer en woonkamer, waardoor het een veelzijdige opbergoplossing is in uw interieur.

Bokline LED-verlichting in uw keuken

De LED-verlichting in het Bokline systeem kan dankzij de Emotion-technologie traploos worden aangepast qua kleurtemperatuur, variërend van warm wit tot koel wit.

Het subtiel ingebouwde en dimbare LED-licht is geïntegreerd in het systeemprofiel en biedt zowel esthetische als functionele voordelen. Met de meegeleverde MEC-driver kan de verlichting eenvoudig bediend worden via een afstandsbediening.

Daarnaast is er ondersteuning voor smart home-verbindingen, waaronder integratie met Philips Hue, wat zorgt voor een naadloze aansluiting op bestaande smart home-systemen.

Kast-, Plank- en Hangsysteem

Bokline biedt een flexibel kast-, plank- en hangsysteem dat in verschillende afmetingen beschikbaar is. Dit systeem maakt het mogelijk om de opslagruimte naar wens in te richten, en het gebruik van hoogwaardig aluminium zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Glazen deuren, beschikbaar in diverse maten en kleuren, kunnen eenvoudig aan zowel hoge als lage kasten worden gemonteerd, wat zorgt voor een elegante afwerking .

Perfect voor een moderne en functionele keuken!

Bokline opbergaccessoires

Het assortiment accessoires van Bokline is uitgebreid en zorgvuldig ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Enkele van de beschikbare accessoires zijn:

 • Tablethouder:
  Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, eenvoudig te monteren met een onthaakslot.
 • Keukenrolhouder:
  Geschikt voor standaard keukenrollen en eenvoudig in het profiel te hangen.
 • Magnetische messenhouder:
  Eenvoudig in het profiel te hangen, met een strakke en veilige opslag voor messen.
 • Wijnglashouder:
  Geschikt voor wijnglazen tot Ø 100 mm, met vier inschuifunits die krasbescherming bieden.

Ook zijn er diverse haken en planchets om keukenaccessoires stijlvol op te bergen.

Bokmerk achterwanden en verdelers

Het Bokline systeemprofiel is perfect te combineren met de Bokmerk achterwanden, wat zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling van de keuken. Daarnaast kunnen MEC-drivers, stroomconnectors en verdelers onzichtbaar in kasten worden geïnstalleerd, waardoor de technische componenten netjes en georganiseerd blijven.

Samen met Bokmerk biedt Bokline een compleet systeem dat design en functionaliteit perfect weet te combineren.

Met een breed scala aan accessoires, flexibele verlichting en duurzame materialen, transformeren wij iedere keuken tot een stijlvolle en functionele omgeving. De integratie met smart home-systemen en de mogelijkheid om de verlichting aan te passen aan de gewenste sfeer, maken dit aluminium opbergsysteem tot een ideale keuze voor moderne interieurs.

Voor meer details en specifieke producten kunt u de flyer van Bokline downloaden.

Dit blogartikel delen?

In dit artikel

Kom langs en laat u inspireren

We nemen graag de tijd om u te helpen met een persoonlijk advies op maat voor uw nieuwe keuken. De koffie staat klaar!